Opis stanowiska
– Witanie gości i wskazywanie im miejsc przy stoliku, prezentowanie menu oraz doradzanie w wyborze potraw i napojów.
– Przyjmowanie zamówień od gości przy stoliku oraz telefonicznych, przekazywanie ich do kuchni oraz nadzór nad realizacją zamówienia.
– Serwowanie potraw i napojów z zachowaniem standardów obsługi, dbanie o estetykę podania, monitorowanie potrzeb gości podczas pobytu w restauracji.
– Odbieranie telefonów, udzielanie informacji o menu, godzinach otwarcia i dostępności stolików, przyjmowanie rezerwacji.
– Obsługa kasy fiskalnej: wystawianie rachunków, rozliczanie płatności gotówkowych. Sumienne rozliczanie utargu po zakończonej zmianie.
– Utrzymywanie czystości i porządku na sali: sprzątanie stolików, dbanie o odpowiedni wygląd sali.
– Współpraca z zespołem na kuchni.
Wymagania
Wykształcenie – zasadnicze zawodowe
– Komunikatywność
– Wysoka kultura osobista
– Umiejętność pracy w zespole oraz wspierania płynnej współpracy z innymi pracownikami restauracji
– Bardzo dobra umiejętność zarządzania czasem i priorytetyzacji zadań
– Opanowanie i odporność na stres
– Uważność i dbałość o szczegóły
– Gotowość do rozwiązywania problemów Gość restauracji
– Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku (mile widziane)
Warunki pracy
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto od 4 666 PLN
Praca w systemie zmianowym – dwie zmiany
Ilość godzin w tygodniu – 40
Lokalizacja
Matejki 45e, 66-400 Gorzów Wielkopolski, powiat: m. Gorzów Wielkopolski, woj: lubuskie
O pracodawcy
HANOI „Q.T”VAN QUYET NGUYEN
5961760364
38283115060000
Sposób aplikowania – bezpośrednio do pracodawcy
Język w którym należy aplikować – polski
Dokumenty – Brak danych.
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Powiatowy Urząd Pracy w Gorzowie Wielkopolskim
MYŃSKA 14, 66-300 Międzyrzecz, powiat: międzyrzecki, woj: lubuskie
Numer telefonu – 729-492-464
lubuskie
Międzyrzecz