Opis stanowiska
– obsługa gości- podawanie dań, dbanie o komfort i reagowanie na potrzeby gości,
– dbanie o czystość i estetykę sali- utrzymanie porządku na stanowisku pracy oraz dbałość o schludny wygląd stołów,
– współpraca z zespołem kuchennym oraz innymi działami w celu zapewnienia płynności pracy.
Wymagania
Wykształcenie – zasadnicze zawodowe
Pozytywne nastawienie i zaangażowanie- uśmiech i chęć do pracy są kluczowe.
Wysoka kultura osobista.
Odpowiedzialność i dokładność.
Dbałość o czystość i estetykę- zarówno w miejscu pracy, jak i w swoim wyglądzie.
Umiejętność pracy w zespole i komunikatywność.
Dyspozycyjność.
Aktualne badania sanepidowskie (lub gotowość do ich wyrobienia).
Mile widziane doświadczenie w gastronomii(nie jest wymagane)
Warunki pracy
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie brutto od 4 666 PLN
Praca w systemie zmianowym – dwie zmiany
Ilość godzin w tygodniu –
Lokalizacja
Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
O pracodawcy
kontakt przez OHP
Sposób aplikowania – kontakt przez OHP
Język w którym należy aplikować –
Dokumenty – Mile widziane CV
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Przemysłowa 100, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Anna Wójcik
Numer telefonu – 887-873-131
pomorskie
Słupsk