Opis stanowiska
Obowiązki kucharza obejmują:
Przygotowywanie potraw zgodnie z menu i standardami jakości.
Prezentacja dań w estetyczny sposób oraz dbałość o ich wygląd.
Zarządzanie zapasami i minimalizowanie strat.
Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy.
Te obowiązki są kluczowe dla zapewnienia wysokiej jakości usług gastronomicznych.
Wymagania
Wykształcenie – brak lub niepełne podstawowe
Wymagania: znajomość j. polskiego: w mowie: A2 – niższy średnio zaawansowany, w piśmie: A1 – początkujący
Warunki pracy
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie brutto od 4 626 PLN
Praca w systemie zmianowym – nie dotyczy
Ilość godzin w tygodniu –
Lokalizacja
Skwer Osiedlowy 4, 41-933 Bytom, powiat: m. Bytom, woj: śląskie
O pracodawcy
WELAS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
6263047261
521429493
Sposób aplikowania – bezpośrednio do pracodawcy
Język w którym należy aplikować – polski
Dokumenty – dokumenty aplikacyjne
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Powiatowy Urząd Pracy w Bytomiu
Osiedlowy 4, 41-933 Bytom, powiat: m. Bytom, woj: śląskie
Daria Kubik
Numer telefonu – 534-578-045
śląskie
Bytom