Opis stanowiska
Marynowanie, panierowanie i smażenie produktów z kurczaka zgodnie z obowiązującymi standardami (zapewnione profesjonalne szkolenie). Wykonywanie bieżących zadań w restauracji, m.in. dbanie o sprzęty, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy.
Wymagania
Wykształcenie –
Badania do celów sanitarno-epidemiologicznych lub gotowość do ich wykonania, uczciwość, chęci do pracy, pozytywne nastawienie, komunikatywność, umiejętność pracy w zespole.
Warunki pracy
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie brutto od 30,50 PLN
Praca w systemie zmianowym – nie dotyczy
Ilość godzin w tygodniu –
Lokalizacja
Tarnów, powiat: m. Tarnów, woj: małopolskie
O pracodawcy
kontakt przez OHP
Sposób aplikowania – kontakt przez OHP
Język w którym należy aplikować –
Dokumenty –
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Mościckiego 27, 33-100 Tarnów, powiat: m. Tarnów, woj: małopolskie
Numer telefonu – 14 6219564 wew.38
małopolskie
Tarnów