Termin składania aplikacji: 30 czerwca, 2025
Aplikuj

Opis stanowiska

Marynowanie, panierowanie i smażenie produktów z kurczaka zgodnie z obowiązującymi standardami (zapewnione profesjonalne szkolenie). Wykonywanie bieżących zadań w restauracji, m.in. dbanie o sprzęty, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy.

Wymagania

Wykształcenie –

Badania do celów sanitarno-epidemiologicznych lub gotowość do ich wykonania, uczciwość, chęci do pracy, pozytywne nastawienie, komunikatywność, umiejętność pracy w zespole.

Warunki pracy

Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie brutto od 30,50 PLN
Praca w systemie zmianowym – nie dotyczy
Ilość godzin w tygodniu –

Lokalizacja

Tarnów, powiat: m. Tarnów, woj: małopolskie

O pracodawcy

kontakt przez OHP

Sposób aplikowania – kontakt przez OHP
Język w którym należy aplikować –
Dokumenty –
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail

Mościckiego 27, 33-100 Tarnów, powiat: m. Tarnów, woj: małopolskie

Numer telefonu – 14 6219564 wew.38
małopolskie
Tarnów