Opis stanowiska
kucharz produkcyjny przygotowuje składniki zgodnie z recepturami, obrabia surowce, przygotowuje świeże makarony i sosy, obsługuje sprzęt gastronomiczny tzn. piec konwekcyjno-parowy, dba o sprzęt, konserwuje i czyści używane narzędzia, dba o jakość i zgodność produktów, utrzymuje standardy higieniczne i bezpieczeństwa pracy, współpracuje z innymi kucharzami.
Wymagania
Wykształcenie – średnie zawodowe
RW/15/2025- szukamy kandydatów bez nałogów
miejsce pracy ul. Patriotów 20/22 Warszawa
wykształcenie średnie zawodowe ewentualnie zawodowe
zakres obowiązków: kucharz produkcyjny przygotowuje składniki zgodnie z recepturami, obrabia surowce, przygotowuje świeże makarony i sosy, obsługuje sprzęt gastronomiczny tzn. piec konwekcyjno-parowy, dba o sprzęt, konserwuje i czyści używane narzędzia, dba o jakość i zgodność produktów, utrzymuje standardy higieniczne i bezpieczeństwa pracy, współpracuje z innymi kucharzami.
Warunki pracy
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie brutto od 4 666 PLN
Praca w systemie zmianowym – jedna zmiana
Ilość godzin w tygodniu – 40
Lokalizacja
Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
O pracodawcy
kontakt przez PUP
Sposób aplikowania – za pośrednictwem urzędu
Język w którym należy aplikować – polski
Dokumenty – skierowanie- oferta przeznaczona wyłącznie dla zarejestrowanych osób bezrobotnych
Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Kasprzaka 18/20, 01-211 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
CAZ – Centrum Aktywizacji Zawodowej
Numer telefonu – +48 22 391 13 00
mazowieckie
Warszawa