Opis stanowiska
umiejętność samodzielnej organizacji pracy, kreatywność i pasja do gotowania, dbałość o jakość i estetykę potraw, gotowosc do pracy głównie w czwartki, piątki, soboty i niedziele. praca w godz. 8-15 w weekendy 8-16
Wymagania
Wykształcenie – zasadnicze zawodowe
wykształcenie min. zawodowe/ techniczne, wymagane min. 2 lata doświadczenia, umiejętność pracy w oparciu o ustalone menu kuchni polskiej/ śląskiej
Warunki pracy
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wynagrodzenie brutto od 8 500 do 9 000 PLN
Praca w systemie zmianowym – jedna zmiana
Ilość godzin w tygodniu – 40
Lokalizacja
Franciszka Kościelniaka 139, 41-400 Mysłowice, powiat: m. Mysłowice, woj: śląskie
O pracodawcy
KAPRYS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
2220926551
52595804700000
Sposób aplikowania – bezpośrednio do pracodawcy
Język w którym należy aplikować – polski
Dokumenty – cv
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Powiatowy Urząd Pracy w Mysłowicach
Franciszka Kościelniaka 139, 41-400 Mysłowice, powiat: m. Mysłowice, woj: śląskie
Numer telefonu – 790 207 899
śląskie
Mysłowice