Opis stanowiska
Planowanie, przygotowywanie oraz opracowywanie potraw, zgodnie z przepisami. Obejmuje to również dobranie składników, ocena ich jakości i stosowanie różnych technik obróbki, jak termiczna, mechaniczna i ręczna. Ponadto, kucharz dba o czystość w kuchni, kontroluje jakość produktów i gotowych potraw oraz może koordynować pracę zespołu kuchennego. Prowadzimy kuchnię zbiorowego żywienia dla dzieci i młodzieży na obozach sportowych
Wymagania
Wykształcenie – zasadnicze zawodowe
Wymagana znajomość j. polskiego: w mowie: B1 – średnio zaawansowany, w piśmie: A1 – początkujący
Warunki pracy
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie brutto od 37,00 PLN
Praca w systemie zmianowym – nie dotyczy
Ilość godzin w tygodniu –
Lokalizacja
89-530 Okoniny Nadjeziorne 62, powiat: tucholski, woj: kujawsko-pomorskie
O pracodawcy
PRZEDSIĘBIORSTWO TURYSTYCZNE POMORZE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
5552042878
22034301400000
Sposób aplikowania – bezpośrednio do pracodawcy
Język w którym należy aplikować – polski
Dokumenty – CV
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Powiatowy Urząd Pracy w Tucholi
Turystyczna 53, 89-606 Charzykowy, powiat: chojnicki, woj: pomorskie
Numer telefonu – 791878991
pomorskie
Charzykowy