Opis stanowiska
Produkcja chleba i innych wypieków z zachowaniem najwyższej jakości przy jednoczesnych zachowaniu zasad higieny i bezpieczeństwa.
Wymagania
Wykształcenie –
Ukończone szkolenie zawodowe jako piekarz. Komunikatywna znajomość języka niemieckiego (B1). Dokładność w obchodzeniu się ze składnikami i maszynami produkcyjnymi. Kreatywnośc. Praca zespołowa, dokładnośc, motywacja.
Warunki pracy
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wynagrodzenie brutto od 12,42 EUR
Praca w systemie zmianowym –
Ilość godzin w tygodniu – 40
Lokalizacja
Freienwalder Str. 7, 16269 Wriezen, Niemcy
O pracodawcy
Wriezener Backstube GmbH
Sposób aplikowania – bezpośrednio do pracodawcy
Język w którym należy aplikować – niemiecki
Dokumenty – CV, certyfikaty.
E-mail, pocztą, telefonicznie.
Wojewódzki Urząd Pracy w Zielonej Górze
WrieBa GmbH
Frau Klobe
Freienwalder Str. 7
16269 Wriezen
tel. +49 33456 49712
E-mail: bewerbung@wriezener-backstube.de
Numer telefonu –