Opis stanowiska
przygotowywanie półproduktów oraz produktów według wskazanych receptur i technologii, utrzymywanie czystości stanowiska pracy, zaznajomienie z pracą na danym stanowisku, praca z czekoladą, organizacja pracy, planowanie dostaw, kontrola jakości, showcooking na imprezach, układanie menu, karty barowej, praca na działach piekarniczych, cukierniczych
Wymagania
Wykształcenie – średnie ogólnokształcące
osoba z dobry stanem zdrowia oraz bez nałogów
Warunki pracy
Nie dotyczy
Stypendium brutto 1 994,40 PLN
Praca w systemie zmianowym – jedna zmiana
Ilość godzin w tygodniu – 40
Lokalizacja
Ożarów Mazowiecki, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie
O pracodawcy
kontakt przez PUP
Sposób aplikowania – za pośrednictwem urzędu
Język w którym należy aplikować – polski
Dokumenty – CV
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Warszawskiego Zachodniego
Poznańska 131A, 05-850 Ożarów Mazowiecki, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie
Natalia Drogosz
Numer telefonu – 227254291 w. 111
mazowieckie
Ożarów Mazowiecki