Pracownik wędzenia na zimno

16 marca, 2025
37000
Termin składania aplikacji: 30 czerwca, 2025
Aplikuj

Opis stanowiska

Do Twoich zadań należy:
– kontrola dostarczanego mięsa;
– ewidencja dostarczanych zasobów wędzarniczych oraz ich transport;
– kontrola procesu produkcji, optymalizcja oraz dokumentacja;
– ustawianie, obsługa, konserwacja oraz czyszczenie maszyn;
– wędzenie zgodnie ze specyfikacjami.

Wymagania

Wykształcenie –

Szkolenie jako rzeźnik, technika żywnoścli lub podobne. Doświadczenie zawodowe jako rzeźnik, technik żywności lub podobne. Znajomość języka niemieckiego w stopniu co najmniej komunikatywnym (B1). Znajomość procesu produkcyjnego w wędzarstwie. Wsparcie zespołu. Umiejętność zrozumienia interface produkcji, planowania oraz pakowania. Praca zespołowa, dokladność, motywacja.

Warunki pracy

Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wynagrodzenie brutto od 37 000 EUR
Praca w systemie zmianowym –
Ilość godzin w tygodniu – 40

Lokalizacja

Gewerbestr. 10, 03172 Guben, Niemcy

O pracodawcy

JACK LINK’S – LSI – Germany GmbH

Sposób aplikowania – bezpośrednio do pracodawcy
Język w którym należy aplikować – niemiecki
Dokumenty – CV, certyfikaty
E-mail, poczta.
Wojewódzki Urząd Pracy w Zielonej Górze
Jack Link´s, LSI – Germany GmbH
Eyber Straße 81
91522 Ansbach
Deutschland
E-mail: bewerbung.guben@jacklinks.com

Numer telefonu –