Opis stanowiska
• Nadzór oraz optymalizacja procesów produkcji
• Opracowywanie receptur, etykiet, kart charakterystyki, specyfikacji itd.
• Kontrola jakości wyrobów; określanie warunków fizyko-chemicznych, mikrobiologicznych oraz warunków przechowywania
• Prowadzenie testów produkcyjnych oraz nadzór nad pierwszymi produkcjami,
• Współpraca z różnymi działami w zakresie przygotowywania i wdrażania nowych wyrobów
Wymagania
Wykształcenie – wyższe (w tym licencjat), inne
• Wykształcenie kierunkowe (technologia żywności, inżynieria procesowa, biotechnologia lub pokrewne) – warunek konieczny
• Znajomość systemów zarządzania jakością w branży spożywczej oraz zwierzęcej
• Uczciwość, sumienność, dobra organizacja czasu pracy, umiejętność pracy pod presją czasu
• Znajomość obsługi komputera
Warunki pracy
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie brutto od 5 000 PLN
Praca w systemie zmianowym – jedna zmiana
Ilość godzin w tygodniu –
Lokalizacja
Jarocin, powiat: jarociński, woj: wielkopolskie
O pracodawcy
kontakt przez OHP
Sposób aplikowania – kontakt przez OHP
Język w którym należy aplikować –
Dokumenty –
Preferowane formy kontaktu: e-mail
Wojska Polskiego 21, 63-300 Pleszew, powiat: pleszewski, woj: wielkopolskie
Numer telefonu –
wielkopolskie
Pleszew