Technolog w zakładzie produkcyjnym

7 kwietnia, 2025
5000
Termin składania aplikacji: 30 czerwca, 2025
Aplikuj

Opis stanowiska

• Nadzór oraz optymalizacja procesów produkcji
• Opracowywanie receptur, etykiet, kart charakterystyki, specyfikacji itd.
• Kontrola jakości wyrobów; określanie warunków fizyko-chemicznych, mikrobiologicznych oraz warunków przechowywania
• Prowadzenie testów produkcyjnych oraz nadzór nad pierwszymi produkcjami,
• Współpraca z różnymi działami w zakresie przygotowywania i wdrażania nowych wyrobów

Wymagania

Wykształcenie – wyższe (w tym licencjat), inne

• Wykształcenie kierunkowe (technologia żywności, inżynieria procesowa, biotechnologia lub pokrewne) – warunek konieczny
• Znajomość systemów zarządzania jakością w branży spożywczej oraz zwierzęcej
• Uczciwość, sumienność, dobra organizacja czasu pracy, umiejętność pracy pod presją czasu
• Znajomość obsługi komputera

Warunki pracy

Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie brutto od 5 000 PLN
Praca w systemie zmianowym – jedna zmiana
Ilość godzin w tygodniu –

Lokalizacja

Jarocin, powiat: jarociński, woj: wielkopolskie

O pracodawcy

kontakt przez OHP

Sposób aplikowania – kontakt przez OHP
Język w którym należy aplikować –
Dokumenty –
Preferowane formy kontaktu: e-mail

Wojska Polskiego 21, 63-300 Pleszew, powiat: pleszewski, woj: wielkopolskie

Numer telefonu –
wielkopolskie
Pleszew